Rólunk

Ciao Pizza Csömör

    Célunk volt elhozni nektek az olasz gasztronómiának egy kis szeletét! Kézműves olasz pizzáinkat tradícionális nápolyi stílusú nyitott fatüzelésű kemencében készítjük el 480 fokon, amelyeket csak olasz prémium feltétekkel ízesítünk. Legtöbb eszközünket és alapanyagunkat Olaszországból szerezzük be, így például a kemencénket Szicíliában készítette el egy olyan család, amely már generációk óta ezzel foglalkozik. Szerettünk volna továbbá az olasz pizza mellett, isteni finom olasz kézműves fagylaltokkal kedveskedni nektek, illetve elhozni Magyarországra a tradícionális olasz ízeket konyhánkba. Így éttermünkben a pizzákon és fagylaltokon kívül többféle olasz ételkülönlegesség rendelhető. Tészták, különféle saláták illetve hús- és halételek, amiket 15 évnyi Olaszországban szerzett tapasztalattal rendelkező Chefünk készít el. Folyamatosan bővülő étlapunkon igyekszünk újdonságokat és autentikus olasz ételeket felsorakoztatni. Fiatalos csapatunk a hét minden napján 11 órától vár benneteket.

Éttermünk rövid története:

            „Számunkra ez egy megvalósult álom!” De hol is kezdődött a történet?! Előtte tekerjük vissza az időt ezelőtt 8-10 évvel korábbra.

             Ekkor ismerkedett meg a pizzakészítéssel és a nyílt tüzelésű kemence használatával éttermünk vezető pizza szakácsa, Ádám Attila. Ati az évek során nagy múltal rendelkező olasz pizzaszakácsok mellett tanulhatott, elleshette tőlük ennek a szakmának a legapróbb trükkjeit, fejlesztette önmagát, és rengeteg tapasztalatot szerzett. A pizza készítés minden formáját volt módja megtapasztalni, de egyértelműen a kemencés pizza határozta meg az elkövetkezendő időszakot. 8 évvel ezelőtt pedig megálmodta a CIAO Pizzériát, ahol a saját fatüzelésű kemencében készült olasz pizzáit, isteni kézműves olasz fagylaltokkal kínálhatja a vendégeinek. Ezt az ötletet pedig másfél éve megosztotta gyermekkori barátjával, Béky Sándorral. Sanyi úgyszintén azonnal beleszeretett ebbe az álomba és elkezdődött a közös munka, hogy létrehozzák a család és állatbarát éttermüket.

            A rengeteg keresgélés után pedig rátaláltak Csömörön a tökéletes üzlethelyiségre. A felújításokat követően 2021 nyarára elkészült az étterem, ami ma már a CIAO Pizza Csömör névre hallgat. Várunk benneteket sok szeretettel!