Rólunk

Ciao Pizza Csömör

A mi töténtünk

„Számunkra ez egy megvalósult álom!” De hol is kezdődött a történet?! Előtte tekerjük vissza az időt ezelőtt 8-10 évvel korábbra.

Ekkor ismerkedett meg a pizzakészítéssel és a nyílt tüzelésű kemence használatával éttermünk vezető pizza szakácsa, Ádám Attila. Ati az évek során nagy múltal rendelkező olasz pizzaszakácsok mellett tanulhatott, elleshette tőlük ennek a szakmának a legapróbb trükkjeit, fejlesztette önmagát, és rengeteg tapasztalatot szerzett. A pizza készítés minden formáját volt módja megtapasztalni, de egyértelműen a kemencés pizza határozta meg az elkövetkezendő időszakot. 8 évvel ezelőtt pedig megálmodta a CIAO Pizzériát, ahol a saját fatüzelésű kemencében készült olasz pizzáit, isteni kézműves olasz fagylaltokkal kínálhatja a vendégeinek. Ezt az ötletet pedig másfél éve megosztotta gyermekkori barátjával, Béky Sándorral. Sanyi úgyszintén azonnal beleszeretett ebbe az álomba és elkezdődött a közös munka, hogy létrehozzák a család és állatbarát éttermüket.

A rengeteg keresgélés után pedig rátaláltak Csömörön a tökéletes üzlethelyiségre. A felújításokat követően 2021 nyarára elkészült az étterem, ami ma már a CIAO Pizza Csömör névre hallgat. Várunk benneteket sok szeretettel!